Informatiebijeenkomst 4 april

12-3-2019 Wie, wat, waar

Ondernemers in Overijssel en Gelderland die willen investeren in innovatieve en duurzame projecten komen in aanmerking voor subsidie uit het Europees Fonds voor Regionale ontwikkeling (EFRO). 

Op 04 april organiseert het EFRO-subsidieprogramma OP Oost 2014-2020 een informatiebijeenkomst over de nieuwe beleidsregels en openstellingen in 2019. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u bij over de belangrijkste wijzigingen t.o.v. eerdere openstellingen.

Voor wie

Intermediaire organisaties, kennisinstellingen, subsidieadviseurs.

Wanneer

04 april van 15.30– 17.00 uur.

Waar 

The Green Meeting Center Arnhem, zaal 51 (voorheen WTC Meeting Center Arnhem). Nieuwe Stationsstraat 10, 6811 KS Arnhem, Nederland.

Aanmelden

Tot 29 maart 2019 kan per organisatie één medewerker* zich aanmelden.
Stuur een e-mail naar: opoost@gelderland.nl en vermeld uw naam én organisatie.
*Het kan zijn dat uw collega’s dit bericht ook ontvangen. Wilt u onderling afstemmen wie uw organisatie op 4 april vertegenwoordigd.

Programma

Tijdens de bijeenkomst, wordt u geïnformeerd over de openstellingen van 2019. Ook is er gelegenheid voor het stellen vragen.

OP Oost 2014-2020

In het EFRO-subsidieprogramma werken de EU, het Rijk, en provincies samen aan een slimme en schone economie die zorgt voor duurzame groei en werkgelegenheid. Speerpunten zijn innovatie en koolstofarme economie in de sectoren: High Tech Systemen en Materialen (HTSM), gezondheid (Health), Agrofood en Energie & Milieutechnologie (EMT). Het MKB staat centraal als motor van de economie.

Terug naar nieuwsoverzicht